Fitnessen in Wageningen

Als je wilt beginnen met fitness, is het erg belangrijk dat je weet wat je aan het doen bent. Als je zonder begeleiding of ervaring begint met krachttraining, is er een redelijk grote kans dat je op de korte of lange termijn iets forceert. Bij De Plataan in Wageningen, een sportschool in Wageningen, kan je beginnen met fitnessen met gecertificeerde begeleiding zodat je niet alleen ervoor zorgt dat de uitvoering van je oefeningen goed is, maar ook dat je daadwerkelijk goed bezig en traint met jouw doel.

Afvallen

Als je wilt afvallen, kan je het beste kiezen voor oefeningen waarbij je veel calorieën verbrandt. Je kan natuurlijk een uur gaan hardlopen, maar je verbrandt een stuk meer als je een half uurtje bezig bent op de roeimachine. Het is ook nog eens beter voor je lichaam, omdat hardlopen slecht kan zijn voor je enkels. Het is bij afvallen cruciaal om meer calorieën te verbranden dat je binnenkrijgt. Dit is de enige manier om af te vallen.

Kracht

Wil je trainen op kracht of massa? Het perfecte strandlichaam is niet heel lastig te verkrijgen. Je dient er alleen wel voor te werken. Bij krachttraining en massa, doe je oefeningen met minder herhalingen dan wanneer je focust op cardio, waarmee je afvalt. Bij de Plataan kan je ook terecht voor krachttraining.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *